Waarom moet ik reeds betalen voor de ‘Classic Polo’?

De ‘Classic Polo’ is op dit moment nog in productie. U kunt de polo wel reeds reserveren. Door vooraf te betalen geeft u deze kleine webshop wat zuurstof. Het streefdoel is om de polo binnen de eerstvolgende 4 weken te leveren.

Wanneer krijg ik mijn bestelling aan huis geleverd?

Als de bestelling betaald werd, wordt de verzending opgestart. Voorzie gemiddeld 5 werkdagen levertermijn (inclusief het klaarzetten, inpakken en verzenden van jouw pakjes).

Mijn bestelling werd beschadigd geleverd, wat nu?

Ongelukjes kunnen gebeuren. Stuur mij een mailtje op info@golfcultuur.be en we werken naar de beste oplossing voor beiden. Die oplossing omvat uiteraard het ontvangen van een onbeschadigde bestelling.

Ik ben niet tevreden over de kwaliteit van een bestelling. Krijg ik mijn centen terug?

Uiteraard. Niet tevreden? Stuur me het product terug en u krijgt de volledige aankoopsom terug. Geef me ook een seintje via info@golfcultuur.be met uw gegevens en de niet ingeloste verwachten. Zo kan ik de producten steeds verbeteren.

Waar vind ik de algemene voorwaarden terug?

De algemene voorwaarden vind u hier terug: <link>

Hier delen we de liefde voor golf.