Er bestaan 40.000 golfers in Vlaanderen.

Elk van die golfers beleeft de golfsport op zijn of haar manier.

Grote kans dat je nog maar net van Golfcultuur gehoord hebt, daarom lijkt het me relevant om even uit te leggen waar “golfcultuur” rond draait.

Met Golfcultuur wil ik zoveel mogelijk golfers aanspreken op verschillende manieren. Vooral de golfer die zijn liefde voor het spelletje graag met anderen wil delen. Via Instagram delen we leuke foto’s en filmpjes van onze avonturen op (of naast) de baan. Met de wekelijkse Instagram stories polsen we naar jullie mening.

… en met de Golfcultuur shop starten we nu een creatief luik waarbij je als golfer unieke en leuke producten kan kopen om op of naast de baan te gebruiken. (Ik zorg alvast voor écht originele golfcadeaus voor de eindejaarsperiode)

Golfcultuur shop

Neen. Golfcultuur wordt niet het volgende hippe kledingmerk. 

Om Golfcultuur (en de webshop) een kick-start te geven, kan je alvast de “Classic Polo” reserveren. Let op: enkel 50 stuks beschikbaar – een tiental per maat – voor de eerste serie. Dit geeft de shop wat zuurstof om te groeien en je krijgt er een uniek item in de kleerkast bij. In de toekomst kunnen we dit hopelijk uitbreiden met extra kleuren of afgeleiden.

In de shop bieden we ook reeds 5 prints aan met de lay-out van Belgische golfbanen. Staat jouw favoriet er niet tussen? Geef info@golfcultuur.be een seintje en we maken er eentje voor jou en de golfcultuur community.

Wens je op de hoogte te blijven? Schrijf je dan in op de maandelijkse nieuwsbrief van Golfcultuur.

Hier delen we de liefde voor golf.

golfcult