Deel dit artikel

4 mei 2020. Een mooie dag voor de Belgische golfers in een steeds langer durende corona crisis. De voorbije 4 dagen werden er maar liefst 60.000 starttijden geboekt voor de komende weken… ware Tomorrowland toestanden!

Maar het is altijd goed om de balans te zoeken in onze vreugde… Terwijl we hier snakken naar een groene fairway is het in armere landen letterlijk overleven.

De caddie van Nicolas Colsaerts – Brian Nilsson – reisde begin maart met zijn vrouw Fonzy naar hun thuisland Thailand . Toen de lockdown begon, zag Brian hoe de volledige Thaise economie in elkaar stortte. Een groot deel van de Thaise bevolking leeft van de economie en is nu werkloos. Overheidssteun? Nagenoeg onbestaande.

(Lees onder de getuigenis van Brian hoe je zijn organisatie kan steunen)

Steun #HappyTummyHilltop

Zoals Brian in het filmpje hierboven vertelde, begonnen ze met 300 maaltijden en doneerden de organisatie ondertussen meer dan 5.000 maaltijden. Dankzij de wondere wereld van het internet kan ook jij het project – Happy Tummy – steunen. Surf naar deze GoFundMe pagina en met een donatie van amper 5 dollar voorzie je 8 personen van een warme maaltijd.

Je maakt ook kans op twee fantastische prijzen. Een gesigneerde vlag van de 2014 British Open winnaar Rory McIlroy en een vlag van 2015 Players Championship winnaar Ricky Fowler. Op 8 mei worden er uit de donaties 2 winnaars geloot.

GoFundMe pagina: https://www.justgiving.com/crowdfunding/thailandhappytummy?utm_term=ayKMyP88P


Deel dit artikel

golfcult