Deel dit artikel

Na enkele weken quarantaine dacht Andy Hancock (Golazo) bij zichzelf… wat kunnen we doen om de golfkalender op te fleuren én bij te dragen aan “a good cause” ?

Holes For Heroes is een uniek evenement op 24 augustus dat alle Belgische golfers samenbrengt voor één gemeenschappelijk doel: zoveel mogelijk geld inzamelen voor het Rode Kruis en hun strijd tegen COVID-19.

Het team met de hoogste opbrengst maakt kans op een bezoekje van Thomas Pieters, Thomas Detry, Manon de Roey en Nicolas Colsaerts op hun thuisclub! Lunch met het team en een benefietmatch van 9 holes…

Celebrity team

Op 24 augustus treed er ook een “celebrity” team op en die namen zijn niet min… Andy kon deze namen reeds bevestigen: Wesley Sonck, Geert De Vlieger, Xavier Malisse, Dominique Monamie, chocolatier Pierre Marcolini, Belgian Cheetah Cami Laus en nog enkele andere bekende namen spelen zoveel mogelijk holes op de Royal Antwerp Golf Club.

Extra Callaway prijs

Andy gaf tijdens het interview nog een leuk nieuwtje mee; niet het team maar de persoon met de hoogste opbrengst wint een compleet nieuwe Callaway set plùs fitting. Een cadeautje van maar liefst 3.000 euro!

Inschrijven kan tot vrijdag 24 juli 2020 bij jouw thuisclub; meer info op https://www.holesforheroes.be/

.


Deel dit artikel

golfcult