Deel dit artikel

Na een uitgebreide time out door het vaderschap en de gekende COVID restricties zien we Thomas Pieters deze week opnieuw op de golfbaan. Hij is er in Dubai – samen met Thomas Detry en Nicolas Colsaerts – om er deel te nemen aan het “Golf in Dubai Championship”.

De voorbije weken kwamen onze Vlaamse golfers in beeld én kwam ook Lieselotte Pieters een interessant interview geven in de Doorzetters podcast. Hieronder vind je ze allemaal op een rijtje:

Thomas Pieters: “Blij dat de Olympische Spelen zijn uitgesteld”

https://sporza.be/nl/2020/11/24/thomas-pieters-blij-dat-de-olympische-spelen-uitgesteld-zijn~1606232725757/ (video)

Pieters is maar liefst 9 weken uit competitie geweest. “Ik mis de competitie wel, dus kijk ik ernaar uit om donderdag naar Dubai te vertrekken en nog eens te kunnen spelen. Ik weet niet goed wat ik mag verwachten. Hopelijk komt er iets goed uit de bus, maar ik wil me daar niet te hard op focussen.

Golfer Thomas Detry: “Ja, ik kan nummer 1 van de wereld worden en majors winnen”

https://sporza.be/nl/2020/11/13/golfer-thomas-detry-ja-ik-kan-nummer-1-van-de-wereld-worden-en-majors-winnen~1605298500545/ (video)

“Volgend jaar wil ik vooral werken aan mijn mindere dag. Iedere golfer heeft een mindere dag in de week. De doelstelling is om die minder slecht te maken. Er zijn altijd ups and downs. “Trust the process.”

Doorzetters podcast: “Lieselotte Pieters” (60min)

https://depieters.be/episode/lieselotte-pieters/ (podcast)

“Toen Thomas 16 jaar was, heeft hij een zeer vurige wens uitgesproken: ‘ik wil dat jij later mijn manager wordt als ik prof ben’. Ik was toen 21 en begon mij goed te omringen om dat te verwezenlijken. Toen hij 21 was en uit ‘college’ kwam, is dat werkelijkheid geworden.”


Deel dit artikel

golfcult

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *